Ga verder naar de inhoud

Drempelmomenten

In onze samenleving voelt het soms erg moeilijk om te laten zien wie je echt bent en hoe je je echt voelt. Als tiener liep ik in een heel andere samenleving rond dan de tieners van vandaag. Toch voel ik dat je ware zelf laten zien niet enkel in de jaren ’90 een hele uitdaging was. Dat is het vandaag nog steeds! Met de komst van sociale media, misschien zelfs nog meer. In mijn werk zoek ik naar die momenten die een kantelpunt zijn: het punt waarop we stoppen met het verbergen van onze emoties en klaar zijn om ons open te stellen, kwetsbaar, oprecht en eerlijk. Met deze beelden wil ik mensen inspireren. Letterlijk de emoties laten zien en losweken. Want kijk toch hoe mooi dat is. Zie je de schoonheid?

Wat doet het met jou? Wie ben jij? Laat jezelf zien aan de wereld. Dat hoeft niet luid te zijn. Dat mag helemaal op jouw manier! Wie kan jij inspireren?

Drie collecties beelden drempelmomenten uit.Schermtijd

In Schermtijd tekende ik in potlood, puur en kwetsbaar, een drempelproces.

Dames

In Dames zien we vijf dames met elk hun eigen verhaal. Vijf jonge dames. Vijf verhalen van aantrekken en afstoten. Kom dichter. Ga weg.

Iedereen roze vanbinnen

In Iedereen roze van binnen ga ik op zoek naar wie wij allemaal zijn met de pure kleur roze (magenta) vergezelt door blauw. Pure kleuren, helemaal uitgekleed, en met als enige conclusie dat we allemaal roze zijn vanbinnen.

Sepia

In oktober 2021 leefde ik toe naar mijn eerste expositie in De Hoorn te Leuven, met Art Expo Outlet. Geïnspireerd door een eerste werk dat ik maakte (Hide and seek), maakte ik nog vijf andere werken van dit genre. Een reeks van 6.