Ga verder naar de inhoud

Atelier Sarah in Beeld - Win een Kunstwerk!

08.04.2024

Kom ongegeneerd snuisteren in mijn atelier, maak kans om een kunstwerk te winnen en ontdek de kunstroute in Haacht!

Kom eens ongegeneerd kijken in mijn atelier en WIN EEN KUNSTWERK !!

Zondag 5 mei stel ik mijn creatieve ruimte open: je kan eens komen loeren op de plek waar ik elke dag bezig ben, je kan snuisteren in de materialen die ik gebruik, bladeren in de schetsboeken waar ik dagelijks in teken, eens dichtbij komen kijken naar de schilderijen die je op sociale media al eens zag passeren.

Momenteel is er immers een heel nieuwe collectie die tot stand komt: ik mik op een groepstentoonstelling in het voorjaar van 2025! Krijg nu al een unieke kijk achter de schermen!

Win een kunstwerk! ? Jawel! Maak Kans op een houtskooltekening professioneel geprint op aluminium plaat uit de dames-collectie.

Hoe maak je kans? Dat mag jij kiezen!

  1. Het kan heel simpel: laat je e-mailadres hier achter en ontvang meteen ook mijn nieuwsbrief: hier
  2. Geef me jouw feedback en vergroot je kans wie weet wel? Bvb: Wat is je favoriet kunstwerk? Waar heb je mij leren kennen? Welk gevoel geven mijn werken jou? Kan ik iets voor jou betekenen?
  3. Kom Langs en Maak Kans: kom eens langs op 5 mei of op een ander moment als 5 mei je niet past. Je weet me te vinden!

De plaat is 3mm dik en er hangen achteraan haakjes, dus je kan ze zo ophangen aan de muur. Ze is van aluminium gemaakt en geeft zo een heel moderne look.


Er worden meerdere platen verloot!


Kunstwandeling in Haacht op 4 en 5 mei

De gemeente Haacht steunt haar kunstenaars! Samen met Kunststichting Perspektief VZW zetten ze ons extra in de kijker, want ik ben absoluut niet alleen hier! Kijk eens op de website en stippel een route uit: er zijn maar liefst 13 kunstenaars waar je 4 en 5 mei op bezoek kan. Let op, bij mij kan je enkel 5 mei op bezoek.
Ook op de website van Atelier in Beeldkan je makkelijk andere kunstenaars in de buurt vinden.