Ga verder naar de inhoud

Kunstexpo FLUX

07.09.2023

Net zoals vorig jaar breng ik ook nu twee vrienden kunstenaars mee naar de pastorie en toveren we het prachtige gebouw om tot een kunstexpo in het kunstdorp Wakkerzeel.

Hanne Tuytelaers, van Herent, tekent in houtskool. Jan Poncelet, kunstenaar van Haacht, schildert niet alleen op doek, maar ook op skateboarden, zelfs op auto’s.
Ikzelf kleed drie ruimtes op de bovenverdieping in de pastorie aan en vertel op elke muur een verhaal rond het thema ‘flux’. Flux = vloeien, stromen, …

Flux en Pop-up atelier

FLUX

Flux is stroming, is energie, is inspiratie, is de connectie en de verbinding die dingen mogelijk maakt en die mensenlevens vorm en betekenis geeft. Dit expo-weekend bleek erg symbolisch voor mij en staat echt voor een stroom in mijn leven en als artiest. Kunstenaar zijn gaat met ups en downs, soms met tegenslag en onzekere periodes, maar dan sta je weer op, ga je verder, probeer je opnieuw, gesteund door de mensen rond mij.

Nu al een blik werpen op de collectie? Dat doe je hier!

ATELIER

Ik breng ook een hoop materiaal mee om zo mijn eigen atelier te reconstrueren in de pastorie. Een pop up atelier zeg maar. Ik vertel er met plezier over gebruikte materialen en technieken.

OPENINGSUREN

15 sept 20u- 22u vernissage - iedereen welkom!

16 sept 11-18u

17 sept 11-17u

Zomerbar FLUX

Met zomerbar: wij hebben de zon besteld en zetten de drankjes koud. Kom gezellig iets drinken op ons geïmproviseerd terras.

Kunstwedstrijd

Hanne, Jan en ik hebben ELK een kunstwerk gemaakt. Dat kan je winnen door onze wedstrijdvraag te beantwoorden tijdens de kunstexpo. De drie die het dichtste bij het antwoord zijn, mogen een schilderij kiezen.