Ga verder naar de inhoud

op reis in mijn nieuwe collectie - ‘naakt’

19.03.2024

de reis belangrijker dan de bestemming

Ik werk aan een nieuwe collectie! De voorbije maanden nam ik veel tijd voor mezelf, voor verwerking en voor groei. Net zoals vele anderen krijg ook ik daar professionele hulp bij. Het is nu al 7 jaar geleden dat ik die eerste stap zette. Al die jaren hebben me zoveel bijgebracht, zoveel doen groeien, zoveel wijzer gemaakt. Het is ook mooi te zien hoe ik mijn inzichten mag delen met mijn gezin en vrienden.

Een mooi moment vind ik om die kwetsbaarheid, mijn openheid en het mezelf figuurlijk en letterlijk blootgeven als verhaal te vertellen in een collectie. Ik weet nog niet waar het me zal brengen. Ik ben op reis in deze nieuwe collectie. Op reis, want ik hecht vooral veel belang aan het proces, aan de totstandkoming, aan de groei en het leerproces... en veel minder aan de bestemming. Het is een oefening in mezelf laten verrassen, loslaten en niet willen controleren wat de uitkomst zal zijn. Een hele uitdaging.

Bewust van mij en jou. Kom je mee?

Wel wil ik dat heel bewust doen. Bewust van mezelf. Bewust van jou.

Ik nodig je bijzonder graag uit om mij te volgen op mijn reis. Misschien wil je een eindje meereizen?

Je kan volgen op instagram of op mijn facebookpagina.
Kom graag een kijkje nemen in enkele toonmomenten dit jaar (zie kalender!) of heel welkom in mijn atelier. Zie link voor de kalender. Stuur mij een berichtje! En dan drinken we samen een koffietje ☕

bloot

Het is best moeilijk om jezelf open te stellen. Ik moest ook een behoorlijke drempel over om deze te laten zien aan de wereld, ook al is het máár een tekening. Je open stellen, is immers ook jezelf kwetsbaar opstellen en dan kan je geraakt worden. Gelukkig kan je heel positief geraakt worden en daar doen we het uiteraard allemaal voor. Maar het is best eng, want er kan ook op jou getrapt worden. Het kan ook pijn doen. Dat is zo. En je bent er nooit zeker van. Maar het is voor mij geen optie meer om het niet te doen. Ik wil echt zijn. Ik wil helemaal mezelf zijn. Alleen dan voelt het licht, voel ik geluk, voel ik verbinding met mezelf. Pas dan kan je in een oprechte verbinding met anderen.

Ik ben dan ook mega dankbaar voor die mensen die zich naar mij toe open stellen. Ik vind het zo ontzettend moedig en mooi. En ik beloof dat ik altijd zal proberen zonder oordeel naar je te luisteren, er te zijn en voor je te zorgen. 💙

Kalender atelierkrant 2024