Ga verder naar de inhoud

Ook schilderijen maak ik graag op bestelling. Schildersdoeken zijn er in heel veel formaten. Tot formaat 180cm op 120cm is zeker mogelijk. Je kan best de muur eens opmeten waar het werk zal hangen en zo het gewenste formaat bepalen. Twijfel je? Ik kan je zeker helpen daarmee.

Zo’n doek kan je zonder kader ophangen of in een baklijst.

Heb je een specifiek verzoek, laat me zeker iets weten.

De prijs? vb. een schilderij op doek van 60 op 40cm is 345€

Praktisch

Hoe ga je te werk?

Voor ik begin spreken we goed af. Ik maak meestal een prijsvoorstel op met daarin ook mijn werkwijze. Alvorens te starten heb ik voorbereidend werk (schetsen en voorstudies, compositie bepalen, een gesprek met jou, een fotoshoot, ...). Ik maak steeds een inschatting van de tijd dat ervoor nodig is. Als ik bijna klaar ben, kan ik indien gewenst feedback vragen. Kijk naar de voorbeelden voor mijn stijl.

Moet ik dan komen poseren of kan dat gewoon een foto zijn?
Ik werk meestal op basis van foto’s. Kies je een foto, let er dan op dat hij scherp is, van voldoende kwaliteit en met een mooie lichtinval. Ik kan je zeker advies geven.

Heb je geen goede foto? Voor een meerprijs kunnen we een fotoshoot houden en neem ik foto’s om er een schilderij van te maken.

Persoonlijke gegevens worden goed beschermd. Foto's worden alleen gebruikt voor het tekenen van het portret. Ik deel geen persoonlijke informatie van u met andere mensen of bedrijven.

Levertijden
De levertijd is afhankelijk van de grootte van het werk, de hoeveelheid bestellingen die ik heb en mijn beschikbare tijd. Voor schilderwerken kan je best eens navragen wat de levertijd is. Vraag er mij zeker naar!


Betalingswijze
Ik maak een factuur op bij beëindiging van het schilderij.
Op de prijs dient geen btw betaald te worden, daar ben ik voorlopig van vrijgesteld. Betalen kan liefst online. Ik kan u indien gewenst een betaalverzoek sturen. Ik dien tevens over uw naam, voornaam, adres en rijksregisternummer te beschikken.
Verzendkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Inlijsting zijn evenmin inbegrepen, voor een meerprijs kan ik dit wel voor u regelen. Schildersdoeken kunnen ook zonder inlijsting opgehangen worden.

Afhalen of verzenden of leveren
Afhalen kan in mijn atelier te Grote Baan 166, 3150 Wespelaar.
Verzenden kan ook, met een garantie tot 500€. Het schilderij wordt dan zo goed mogelijk ingepakt in bubbelwrap en in karton. Verzendkosten zijn niet inbegrepen in deze tarieven. Kaders ook niet.

Voor bestellingen van meer dan 500euro kom ik het kunstwerk graag zelf leveren en indien gewenst ook ophangen op de gewenste plaats.

Publicatie
Ik krijg graag uw toestemming om het werk te publiceren op mijn persoonlijke website, d.i. deze website of indien er een nieuwe website wordt opgericht, alsook op mijn sociale media (Facebook, instagram,…). Dit kan uiteraard in overleg gebeuren.